INFORMÁCIÓ

A legszigorúbb formatervezési, gépészeti és minőségi szabványok


Warum Börner A Börner 60 éve tervez és gyárt elsőosztályú konyhai eszközöket, amelyek a gyümölcs- és zöldségfeldolgozást egyszerűvé, gyorssá és egészségessé teszik. Tisztítson bár, szeleteljen vagy daraboljon zöldséget, reszeljen gyümölcsöt vagy fűszert, avagy facsarjon friss gyümölcslevet, a Börner kézi eszközök csak öregbíteni fogják a hírnevét a «Németországban Készült» kiváló minőségű és értékes termékeivel.

Zöldségtisztítók, -szeletelők, -reszelők és gyümölcslé-facsarók – a Börner innovatív konyhai segédeszközeit hosszan használhatja háztartásában. A V-szeletelők rozsdamentes, szabadalmazott késeit mikrocsiszolásnak vetjük alá, így érjük el a sebészeti élesség fokát; megfelelő használat mellett ezek a kések hosszú évekig maradnak rendkívül élesek. A Börner eszközök mindegyikének sajátja az egyszerű és biztonságos használat, mindhez közérthető, világos használati utasítást mellékelünk. A Börner termékekben használt minden festékanyag megfelel az élelmiszer-biztonsági követelményeknek, a műanyagok nem tartalmaznak biszfenol A-t.

Gyárunk központjában, Niederkail-ban (Rajna-vidék-Pfalz, Németország) 70 munkatársunk folytatja a fejlesztéseket, tökéletesíti és gyártja a Börner elsőrendű termékeit.

 

boerner-made-in-germanyA gyártás minden stádiumában, a tervezéstől a megvalósításon át egészen a kiszállításig mindent a saját telepünkön valósítunk meg, minden fázis minőségellenőrzése és folyamatos megfigyelése mellett, így biztosítva az optimális eredményeket, melyek világszerte a Börner jó hírét keltik. Az ISO-9001 tanúsítvánnyal rendelkező Börner cég 1956. óta koncentrál az innovációra, a legmagasabb minőségi követelményekre és az ügyfelek kifogástalan kiszolgálására.

A Börner termékei az összes földrészen, több mint 50 országban kaphatóak, küldetésünket abban látjuk, hogy gyors és biztonságos eszközökkel látva el Önt és családját, újabb, egészségesebb életvitelen keresztül „módosítsunk az életen”. Egyszerűen. Gyorsan. Egészségesen. A Börner tapasztalata az Ön konyhájában!

A Börner termékeinek tervezését, fejlesztését, gyártását („made in Germany”) teljes egészében a mi szakembereink csapata végzi Niederkailban. Cégünknek immár több mint egy fél évszázados hagyománya – a legjobb formatervezés, minőség és a végfelhasználóink számára a legegyszerűbb használat szenvedélyes kikutatása. Például a V-zöldségszeletelőink fejlesztésében elértük a hatékonyság és élettartam legmagasabb fokát, amit az étkeztetés igen sok szakértője igazolt vissza. Normál körülmények között, termékeink, helyes használat esetén, évtizedekig fognak szolgálni.