BÖRNER „MR. GARLIC” FOKHAGYMAPRÉS

boerner
Image description Image description Image description Image description Image description
fullscreen Image description
BÖRNER „MR. GARLIC” FOKHAGYMAPRÉS
fullscreen Image description
BÖRNER „MR. GARLIC” FOKHAGYMAPRÉS
fullscreen Image description
BÖRNER „MR. GARLIC” FOKHAGYMAPRÉS
fullscreen Image description
BÖRNER „MR. GARLIC” FOKHAGYMAPRÉS
fullscreen Image description
BÖRNER „MR. GARLIC” FOKHAGYMAPRÉS
HUF 4,958
  • in stock
-
+
  • Cikkszám: ZK72008
Termék információ "BÖRNER „MR. GARLIC” FOKHAGYMAPRÉS"

Még mindig nem eléggé csodálatos ez étele? Készítsen valamit a Börner „Mr. Garlic” fokhagymaprésének hathatós segítségével. Mindig kéznél van, amikor csak kell! 

A fokhagyma remek fűszerező ízvilágáról ismeretes, és pontosan ez az, amiért főzésnél ideális. Egy kevéske reszelt fokhagyma mindenféle ételt élvezetessé tesz. Hogy egy gerezd fokhagymát gyakorlatilag szagmentesen tudjon feldolgozni, használja ezt a praktikus fokhagymaprést. A fokhagymagerezdnek nem csupán a megfogására, de a megtisztítására is használható a préshez tartozó fokhagymatisztító. Ílymódon a fokhagymaprésünk nem csupán egészséges táplálkozáshoz segít, de a monotonitást is kiűzi a konyhából. Fogyasszon fokhagymát, hiszen a szívre és a bélrendszerre gyakorolt jótékony hatásáról ismert.

Nem csupán egy jóminőségű fokhagymaprést fog kapni, hanem hozzá egy praktikus, szilikonból készült fokhagymatisztítót is. Segítségével gyorsan és hatékonyan tudja megtisztítani a fokhagymagerezdeket. Helyezze be a fokhagymagerezdet a gumigyűrűbe, görgesse meg némi nyomás alatt az asztalon, és a héja le fog tisztulni. Ekkor a fokhagymagerezdet a présen lévő nyílásba helyezheti, tekerve rászoríthatja a préselő dugattyút – apróra reszelt fokhagymát kap eredményül, amivel főzni tud, valamint ínyenc ételeket fűszerezni. A reszelt fokhagyma a prés aljában található kis konténerben gyűlik össze. A készlethez tartozik egy fedél is, melynek segítségével hosszabb ideig tudja frissen tartani a fokhagymát.

A „Mr. Garlic” fokhagymapréssel csaknem szagmentesen tud foghagymát előkészíteni, felaprítani és tárolni.

Győződjön meg a Börner minőségéről. BÖRNER – Könnyen, gyorsan, egészségesen!

Vevői értékelés a "BÖRNER „MR. GARLIC” FOKHAGYMAPRÉS"
Írjon véleményt a termékről
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Shipping and payment


1 Payment methods

For deliveries within Germany we offer the following payment methods, provided that nothing else is indicated in the product description of the offer:

Pre-payment via

2 Delivery

Depending on the size of the order, delivery will take place via DPD. If delivery to another country is desired, please notify us at the following address: service@boerner.de and let us know about the article, amount and delivery address within the country specified. We will inform you promptly and confirm if a delivery to this country is possible and will inform you about the associated cost after receiving confirmation from our carrier. Please enquire at the following address if delivery to other countries is feasible: service@boerner....

3 Shipping fees

For delivery within Germany we charge 4,90 EUR shipping and handling per order.

For delivery within Europe we charge 9,90 EUR shipping and handling per order.

For shipments within Germany: If the order exceeds the amount of 19,90 EUR shipping will be free of charge.

4 Delivery times

Delivery within Germany takes approximately 2 working days. No delivery takes place on Sundays and public holidays. Should an article not be available for immediate delivery, this will be stated on the respective article page.

Delivery within Europe takes approximately 4-5 working days. No delivery takes place on Sundays and public holidays. Should an article not be available for immediate delivery, this will be stated on the respective article page.